Pojem »moderno pohištvo« se je prvič pojavil v 20. stoletju, ko so bili koncepti moderne umetnosti neposredno prenešeni v svet pohištva. Sodobno pohištvo je dandanes  preprosto definirano kot »pohištvo, ki sledi najnovejšim trendom in hkrati 100% služi uporabniku!«. Poleg vizualnega izgleda pohištva, proizvajalci pohištva Hišepohištva.si dajejo velik poudarek tudi preprostosti in hkrati sledijo 3 glavnim načelom oblikovanja, ki vam jih prestavljamo v nadaljevanju.

1. Dizajn

Med izdelovanjem sodobnega dizajnerskega pohištva, proizvajalci preučijo vse možne kombinacije uporabe izdelka, tako da le-ta najbolj ustreza kupcu in se prilagodi njegovim potrebam. Združujejo pa tudi uporabnost samega izdelka z njegovim izgledom in preprostostjo! Izdelki so tako brez nepotrebnih dodatkov, ki lahko zmotijo uporabnika pri njegovi uporabi ali pa uničijo sam izgled. Barve, tekstura in oblika izdeka se tako v celoti ujemajo in skupaj predstavljajo sodoben kos pohištva.
 

2. Sodobni materiali

Glavno načelo spletne trgovine Hišapohištva.si narekuje, da morajo biti pri izdelavi pohištva uporabljeni najsodobnejši materiali in najsodobnejše tehnike obdelovanja le-teh. Z odkrivanjem novih materialov se tako ponudba na spletni strani www.hisapohistva.si vsako leto širi, izboljšuje in izpopolnjuje. Staro veličastno pohištvo je dandanes nadomestilo sodobno »light« pohištvo, ki se lahko pohvali z novimi geometrijskimi oblikami, poudarjenimi robovi in čistimi linijami, ki jih s starimi tehnikami obdelovanja ni bilo možno doseči.
 

3. Filozofija dizajniranja

Oblikovalci modernega pohištva med procesom dizajniranja vsakega detajla skrbno premislijo kako bo le-ta vplival na kompozicijo celotnega sestava in na njegovo umestitev v prostor. Skrbijo, da vsak element služi svojemu namenu in poudarja materiale iz katerih je izdelan. Mora biti splošno uporabenprimeren za širšo uporabo, kvaliteten, cenovno ugoden, ter dostopen vsakomur!
 
Spletna trgovina Hišapohištva.si slednje upošteva, zato izbira moderno pohištvo različnih proizvajalcev in ga ponuja po ugodnih cenah. Sestave pohištva oblikuje tako, da so le-ti primerni za majhne, kot tudi velike prostore. Stalno sledi modernim trendom pohištvene industrije, kar potrjujejo različne barvne in materialne kombinacije, ki so na voljo. Kupec lahko izbira tudi med elementi v visokem sijaju, ki prinesejo dodaten pridih vsakemu prostoru! Ker je pri izbiri pohištva funkcija na prvem mestu, so poleg opisa izdelka in slik v spletni trgovini priložene tudi skice in slike detajlov, ki kupcu pomagajo pri dokončni izbiri.
Preverite sodobne spalnice, dnevne sobe, predsobe, jedilne sete in še mnogo več...Pobrskajte po online trgovini www.hisapohistva.si!
 
 
 Moderna spalnica Viki