Ob vstopu v naš dom nas najprej pozdravi predsoba. Večino časa, denarja in energije vložimo v opremljanje ostalih predelov našega doma (kuhinje, kopalnice, spalnice ali dnevne sobe), pri tem pa pozabimo na predsobo, na videz nepomemben prostor! Tja umestimo le kakšno komodo, omarico za čevlje ali ogledalo. Zakaj ne bi tudi v predsobo vnesli nekaj svežine in jo moderno opremili?Pred opremljanjem predprostora si je potrebno vzeti čas in temeljito premisliti o postavitvi posameznih elementov pohištva, ne glede na njegovo velikost. Gre namreč za prostor, ki nam služi tako za odlaganje oblačil in čevljev, kot tudi za raznih drobnarij in ključev, ki bi jih v nasprotnem primeru pred odhodom nervozno iskali.
Pomembna je izbira barv! V večini domov so predsobe brez naravne svetlobe, zato so prav barve tiste, ki ta prostor poživijo. Naj bodo svetle in tople, ki nas bodo pred odhodom ali po prihodu domov razveselile in napolnile z optimizmom. Na steno lahko obesimo tudi kakšno sliko, v kot pa postavimo lončnico ali kipec.
Ogledalo je obvezni dodatek! Če imamo manjšo predsobo jo lahko z ogledalom navidezno povečamo in se rešimo občutka utesnjenosti, ki je lahko skrajno neprijeten. Pomembno je, da je ogledalo čim večje, namestimo pa ga na steno kamor pada naravna svetloba. Zaradi igre umetne in naravne svetlobe bo namreč dajalo vtis večjega prostora. Nekaj dodatnega prostora lahko pridobimo tudi, če navadna vrata zamenjamo z drsnimi!
Ne smemo pozabiti na garderobno omaro, saj bo le-ta odigrala pomemben kos pohištva pri celotni ureditvi. Nudi nam prostor, kamor pospravimo jakne, vetrovke, pokrivala in ostala oblačila, ter v njih po potrebi uredimo tudi prostor za obutev. Prostor lahko dodatno popestrimo s komodo, omarico za čevlje in manjšimi poličkami. V primeru, da izberemo nižjo komodo, lahko nanj postavimo lepo skledo ali manjši bonsai.

V predprostor moramo vnesti svetle barve in moderno pohištvo, saj bomo le tako prijetno presenetili goste, ki bodo nad izbiro pohištva zagotovo navdušeni!