Na trgu obstajajo neskončne kombinacije materialov in dizajnov kopalniškega pohištva, najpomembnejši dejavnik pri izbiri popolne kopalnice pa je prav njena funkcionalnost. Ta je tesno povezana z velikostjo in obliko prostora v katerega  je pohištvo umeščeno!
Nekaj ključnih odločitev s katerimi se najpogosteje srečujejo kupci kopalniškega pohištva:

OBSTOJNOST 

Če si kupec želi nakup dolgo-obstojnega pohištva, je pomembno, da  izbira kvalitetne materiale,  ki so odporni na vlago. Kompleti brez primerne zaščite so manj obstojni zato je posledično potrebna pogostejša menjava. Pojavijo se težave pri izbiri primernih barv in oblik, zamenjava elementov pa predstavlja dodaten strošek. V katalogu Hišapohištva.si so vse kopalnice narejene iz kakovostnega lesa in zaščitene proti vlagi, zato se kupec izogne neprijetnim in nepotrebnim popravilom v prihodnosti!

VELIKOST

Velikost kompletov je potrebno prilagoti obliki kopalnice in zahtevam uporabnika. Navade vsakega človeka se razlikujejo, zato je so na voljo različni sestavi, tudi z možnostjo dodajanja in odvzemanja komponet.
V kolikor kopalnica predstavlja prostor za shrambo brisač, kozmetičnih pripomočkov in ostalih stvari, pa se priporoča izbira nekoliko večjih elementov z dodatnimi predali za shranjevanje.  
V  primeru, da kupec želi kopalnico prilagojenih dimenzij, v spletni trgovini Hišapohištva.si nudijo tudi ugodno izdelavo kopalniškega pohištva po meri.

FUNKCIONALNOST

Poleg izgleda kop. pohištva, je pomembna tudi njegova funkcionalnost:
- omarica pod umivalnikom mora imeti dovolj prostora za vodovodno napeljavo, poleg tega pa mora mogočati hitro in enostavno odpiranje v primeru popravil;
- odlagalni prostor lahko služi za odlaganje kozmetičnih pripomočkov, ali pa ga uporabnik izkoristi za razne dekoracije, ki dajo prostoru toplino;
Kompleti se razlikujejo po številu polic in odlagalnih površin, kot tudi po razporeditvi polic in predalov, tako lahko kupec hitro izbere, kar mu najbolj ustreza.

DIZAJN 

Minimaistično ali razkošno? Temno ali svetlo?  Visoki sijaj ali mat? V ponudbi kopalnic Hišapohištva.si se najde nekaj za vsakogar! Upoštevanje barv in kontrastov pohištva v povezavi s kopalniškimi ploščicami in ostalimi elementi v prostoru pa je ključnega pomena za popoln nakup.
Kopalniško pohištvo ponuja možnost za shrambo in ob enem narekuje ambiet vsake kopalnice. Okusi kupcev se razlikujejo, zato Hišapohištva.si v kategoriji »Kopalniško pohištvo« ponuja različne modele in barve kvalitetnih kopalnic po izredno ugodnih cenah. Vse so narejene iz kvalitetnih materialov in dodatno zaščitene proti vlagi!