Zbrali smo nekaj obveznih korakov pri načrtovanju popolne domače novoletne zabave!

Datum in vabila

Pri manjših druženjih je primerno, da se glede datuma uskladite s povabljenci, pri večjih zabavah pa izbire datuma nikakor ne smete prepuščati glasovanju. Decembra so namreč urniki polni dogodkov in obveznosti, zato se zabave najverjetneje ne bodo mogli udeležili vsi povabljeni. Določite datum, ki bo najbolj ustrezal vam!
Ljudje se počutijo posebej dobrodošle, če jih na obisk povabite na poseben način! Poskrbite za izvirno vabilo, da nanj dodate praznično misel ali posebno grafiko prazničnih lučk, božička, jelenčov ipd.  Na ta način povabljencem že z samim vabilom sporočite, da boste poskrbeli za dobro zabavo.
Na vabilo tudi jasno zapišite za kakšno vrsto druženja gre, ter določito temo zabave in tako dogajanje vodite v smeri, kot ste si jo zamislili! Ne pozabite na "dress code", ki bo še dodatno poprestril vzdušje.

Hrana in proračun 

Najboljši nasvet pri pripravi praznične gostije je gotovo ta, da preizkusite recepte, ki dajejo vtis kulinarične mojstrovine!Odlična ideja so manjši prigrizki, ki se hitro pripravijo in so več kot okusni. Držite se jedi, ki jih že obvladate!
Prav je, da želite svoje goste razvajati z bogato praznično gostijo, a proračun za zabavo naj bo razumen in se ga držite brez sprememb. V nasprotnem primeru vam lahko takšen dogodek do konca izprazni žepe. Prijateljem predlagajte tudi, da namesto prazničnih daril s seboj prinesejo kakšno praznično dobroto v kateri boste lahko skupaj uživali!

Glasba

Primerna glasba in dobro ozvočenje sta ključna faktorja vsake dobre zabave! Na začetku predvajajte glasbo ob kateri se boste lahko pogovarjali, kasneje pa zavrtite tudi kaj bolj poskočnega. Pri tem vsekakor upoštevajte tudi okus povabljencev in med zabavo sprejemajte glasbene želje.
Ne pozabite, da zabavo prirejate zato, da ustvarjate lepe spomine, ne pa, da ste zaradi nje dodatno obremenjeni!
Srečno 2019!