Preberite astrološke dejavnike, ki vplivajo na naš način urejanja bivalnih prostorov v katerih preživljamo prosti čas, ustvarjamo, delamo in se družimo z našimi najbližjimi!
 • BIKI IN OVNI
  Ovni veljajo za izjemno energične osebe. Odločijo se za minimalistično pohištvo, ponavadi v rjavi, sivi ali črni barvi čistih linij, občasno pa svoj dom popestrijo tudi s toplejšimi rdečimi, oziroma oranžnimi odtenki. Pri izbiri pohištva veliko pozornosti namenijo udobnim naslonjačem, različnim obešalnikom in stenskim uram.
  Biki v ospredje postavljajo tradicionalne vrednote. Radi preživljajo čas s svojimi najbližjimi, zato sta jim toplina doma in udobje na prvem mestu. Pri opremljanju svojih domov uporabljajo bombaž, cvetlične potiske in ostale dodatke za dom. Zaradi nagnjenosti h gurmanstvu največ časa posvečajo prav izbiri kuhinje.
 • DVOJČKI IN RAKI
  Dvojčke pri izbiri pohištva vodi njihova umetniška duša - simpatizirajo starine, vendar se ne branijo modernega pohištva. So zbiratelji starinskih knjig, kot tudi modernih predmetov.
  Raki so močno navezani na dom in družino. Ko gre za urejanje doma, so pripadniki tega znamenja precej tradicionalni. Najbolj jih osrečujejo mehke sedežne garniture in velike kraljevske postelje. Zaradi potrebe po druženju ponavadi izberejo veliko jedilno mizo z udobnimi kuhinjskimi stoli.

 • LEVI IN DEVICE
  Levi za svoj dom izberejo le najboljše! Pri nakupovanju dodatkov za dom, se poslužujejo masivnega pohištva, ki v prostoru dominira. Največkrat so to usnjene sedežne garniture, masivni stoli in podobni pohištveni elementi.
  Device veljajo za perfekcioniste na vseh življenskih področjih. Pri izbiri kosov pohištva jih pritegnejo predvsem podrobnosti. Red in čistočo nemalokrat postavljajo na prvo mesto. Dom opremljajo s praktičnim pohištvom v visokem sijaju bele barve.

   
TEHTNICE IN ŠKORPIJONI
Tehtnice stremijo k ravnovesju in harmoničnosti bivalnih prostorov (feng-shu). Največkrat se odločijo za simetrično pohištvo pastelnih barv, kar izraža njihovo umirjenost.
Bivalni prostori škorpijonov pogosto delujejo nevsakdanje in kaotično. Simpatizirajo razkošno in drzno pohištvo. Najljubši barvi pri opremljanju doma sta rdeča in črna.
STRELCI IN KOZOROGI
Strelci obožujejo avanture in potovanja, zato svoje bivalne prostore opremijo z atlasi, potopisnimi romani in spominki. Ne manjka pa niti predmetov, ki izžarevajo živahnost in optimizem. Radi imajo umetnost in so veliki redoljubi, kar se odraža tudi pri izbiri notranje opreme. 
Kozorogi so pristaši masivnega pohištva in različnih vrst sedežnih garnitur.
    
VODNARJI IN RIBE
Vodnarji največkrat kombinirajo staro z novim, kar kaže na njihovo svobodoljubnosti in energičnosti. Ne branijo se niti futurstičnih notranjih pohištvenih elementov. Moti jih nečistoča, zato bivalne prostore ohranjajo kar se da čiste.
Ribe pri opremljanju bivalnega prostora mnogokrat prikazujejo svojo dvoličnost. V svoj dom umestijo minimalistično pohištvo, ki sledi trendom oblikovalskih smernic in ne ovira pretoka energije po prostoru. Kopalnica jim predstavlja najpomembnejši prostor, zato je ta ponavadi opremljena razkošneje, z velikimi ogledali, visečimi omaricami in vsaj dvema umivalnikoma. Ljudje rojeni v tem nebeškem znamenju več časa preživijo v toplini svojega doma, saj so pristaši zasebnega življenja.
 
Ali smo pravilno opisali vaše nebeško znamenje? Delite članek s prijatelji in preverite kaj mislijo oni!