Predsobi ponavadi posvečamo veliko manj pozornosti kot ostalim prostorom, saj se v njej ponavadi ne zadržujemo in jo le prečkamo nekajkrat na dan. Kljub temu, da v predsobi ne preživimo veliko časa, pa je to prostor, ki zrcali naš dom in mu je potrebno nameniti veliko več pozornosti!
Oblika prostora narekuje izbiro primernega pohištva, pri čemer moramo paziti na zaobljenost robov, detajle in barve elementov, da se mu le-ti dobro prilegajo.
Nekateri predprostori so bolj prehodni in povezujejo več sob, spet drugi so redko uporabljeni in nam služijo le za shrambo naših oblačil in obutve. Glede na namen predsobe je potrebno prostor najbolje izkorisiti, kar dosežemo z optimalno izbiro pohištva.


Za dodatno toplino prostora poskrbijo različni umetniški kosi, okvirjene fotografije in slike, ali luči nenavadnih oblik in barv. Vaze, stoječi ali zidni obešalniki, preproge ter ostali manjšimi modni dodatki, pa ga lahko le še dodatno zapolnijo in popestrijo.

Sprehodimo se po katalogu najbolj prodajanih predsob leta 2015:
 Cezar je namenjen prostornim predsobam. Raznovrstne barvne kombinacije se prilegajo na različne barve sten, za dodaten moderen izgled pa poskrbijo detajli v visokem sijaju. Predsobo Cezar sestavljajo štiri komponente, ki se med sabo izvrstno dopolnjujejo - imajo veliko odlagalnih površin in predalov za shranjevanje vaših čevljev, ter oblačil.
V manjših predsobah pa priporočamo predsobo Grand+. Kompakten sestav združuje vse potrebne komponente za shranjevanje vaših najljubših stvari. Optimalna razporeditev predalov, polic, ogledala in obešalnikov pa bo navdušila vsakega obiskovalca!
Tistim z minimalistično žilico pa ponujamo moderno oblikovan komplet Mika. Trije elementi ponujajo ravno tisto kar potrebujete. Vaši predsobi bo prinesel moderen videz in popestril vaš dom!

 

  

Preoblikujte vaš predprostor tako, da bo odražal vaše domovanje, nudil popolno funkcionalnost, hkrati pa bo moderen in večen!