V sodobnem času nam primanjkuje časa  za ogled pohištva v salonih, zato si večino izdelkov ogledamo in kupimo preko interneta. Tudi prodaja pohištva se seli iz razstavnih salonov na spletne domene. Spletno stran Hišapohištva.si smo prilagodili tako, da lahko vsak uporabnik hitro pregleda na stotine različnih artiklov, primerja specifikacije, menja barvne kombinacije in ostale karakteristike, in to vse iz svojega udobnega naslonjača. S tem pa ne prihrani le časa, temveč tudi denar! Spletno trgovino namreč sestavlja več kot ducat kategorij z ugodnimi izdelki, zato bo kupec z lahkoto našel pravo pohištvo za svoj dom!
V koliko naleti na težave, smo tu mi, ki svetujemo in pomagamo pri izbiri izdelka, kot tudi pri nakupu. Postopek nakupa je enostaven, saj uporabnik spletne trgovine le sledi navodilom na zaslonu, najpomembnejše pa je, da lahko izbira med različnimi načini plačil. Na voljo je tudi plačilo do 24 obrokov! Ker varujemo podatke naših kupcev sta celotna stran in proces nakupa zavarovana z enkriptirano povezavo, zato je nakup 100% varen.
Zadovoljstvo naših kupcev je na prvem mestu, zato smo hitremu in varnemu postopku naročila dodali tudi hitro dostavo. Ta poteka preko naše dostavne službe, ki izbrano pohištvo dostavi ob želeni uri.
Poglejte naslednji video in se prepričajte zakaj nam zaupa celotna Slovenija! Zagotavljamo 100% garancijo nakupa!