Zakaj pohištvo kupovati preko spleta?

Svet postaja globalen in ljudje se čedalje bolj oddaljujejo od navadnega nakupovanja, ter produkte naročajo preko spleta. Tudi najnovejše raziskave kažejo, da se prodaja pohištva v zadnjih letih iz razstavnih salonov vse bolj seli na spletne domene. Kupci si določene artikle predhodno ogledajo v bližnjem salonu, nato pa isti ali podoben izdelek naročijo v spletni trgovini (showrooming), s čimer prihranijo veliko časa in denarja. 
Tokrat vam predstavljamo , zakaj je prav naša spletna trgovina s pohištvom Hišapohištva.si ena izmed vodilnih na tem področju!
Na enem mestu lahko kupec pregleda stotine različnih artiklov, primerja specifikacije, menja barvne kombinacije in ostale karakteristike, in to vse iz svojega udobnega naslonjača. Poleg naštetega pa lahko hitro pregleda spletne ocene in komentarje in tako oceni zadovoljstvo predhodnih kupcev.
Vsak mesec v spletni trgovini Hišapohištva.si presenetimo z  novimi artikli in širšo ponudbo dodatkov za dom. Izdelke izbiramo od skrbno izbranih proizvajalcev iz Nemčije, Italije, Poljske, Madžarske in Slovenije, pri čemer smo posebej pozorni  na  kvaliteto izdelkov in obstojnost materiala. Poleg naštetega redno skrbimo za hitro dostavo izdelkov  in redno spremljamo zadovoljstvo strank. Podpiramo in povezujemo se z domačimi oblikovalci in preverjenimi mizarji, ki kupcem izdelajo pohištvo po njihovih željah.
Poleg pohištva, pa se lahko pohvalimo tudi z širokim naborom sedežnih garnitur in vzmetnic. Zavedamo se, da je kvaliteten spanec osnova za zdravo življenje, zato v spletni trgovini ponujamo vzmetnice z lateks polnili ali umetnimi penami, kot tudi žepkastimi vzmetmi različnih gostot.
Za lažji nakup pa ponujamo pa tudi brezplačno telefonsko pomoč in svetovanje pri izbiri pravega produkta.

Sodobna in pregledna spletna stran


Skladno z novimi trendi in smernicami najsodobnejših spletnih portalov je naša spletna trgovina zasnovana na moderni, svetli in pregledni podobi, ki kupcu ponuja večjo preglednost pri iskanju pravega izdelka. V kolikor kupec išče določen izdelek, pa mu pri navigiranju pomaga tudi pripomoček za iskanje po trgovini.
Odličen odziv smo zasledili tudi na družabnih omrežjih, kjer beležimo vedno več sledilcev in pozitivnih odzivov, ki nas ženejo naprej, da zvestim kupcem ponudimo še boljše in ugodnejše izdelke. Naj povemo tudi, da vsak teden objavljamo nove akcije in izdelke tedna, ki jih ponudimo po akcijski ceni. To pa ni vse! Kupec lahko izbira med različnimi vrstami plačila, med njimi tudi plačilo do 24 obrokov, brez obresti.
 
Ne čakajte, pobrskajte po našem širokem naboru izdelkov in si s prijavo na e-novičke prislužite dodaten popust!

Vaša Hišapohištva.si - spletna trgovina s pohištvom