Pogosto naletimo na kose pohištva, ki nas popolnoma prevzamejo! Spletne trgovine so polne modernega pohištva zaradi česar izbira pravega pohištva za naš dom velikokrat ni mačji kašel. Spletna trgovina Hiša pohištva je zasnovana tako, da je nakupovanje kupcu v veselje! Poleg tega pa naša ekipa skrbno izbere vsak izdelek. Se sprašujete kako? Med izbiro primernega sodobnega dizajnerskega pohištva, naša strokovna ekipa preuči vse možne kombinacije uporabe izdelka, da le-ta najbolj ustreza kupcu in se prilagodi njegovim potrebam. Preučimo tako uporabnost samega izdelka, kot tudi njegov dizajn! Izdelki so tako brez nepotrebnih dodatkov, ki lahko zmotijo uporabnika pri njegovi uporabi ali pa uničijo sam izgled. Barve, tekstura in oblika izdeka se tako v celoti ujemajo in skupaj predstavljajo sodoben kos pohištva. 

Minimalistično ali domače?

V sodobnih in minimalistično opremljenih stanovanjih lahko hitro izgubimo prijeten občutek topline. Slednji ni vezan zgolj na izbor barv, temveč se navezuje tudi na razporeditev pohištva, teksture površin, ter dnevno in umetno svetloba. S pravilno kombinacijo slednjih dejavnikov lahko v našem domu ustvarimo prijeten ambient. Pri izbiri pohištva je tako priporočljivo izbrati različne barve, sloge in materiale in jih med seboj pokombinirati - to bo našemu domu dodalo osebno noto in z njo več topline.

Tople ali hladne barve?

Ni skrivnost, da barve prostora vplivajo na počutje ljudi! Če želimo v prostor vnesti občutek topline, naj bi izbrali odtenke rjave, rumene ali rdečkaste barve. Izbira toplih barv navidezno pomanjša prostor, ter zbliža elemente, medtem ko hladne barve (zelena,vijolična, modra) navidezno povečajo prostor, ter elemente med seboj oddaljijo.

Ne pozabimo na razsvetljavo

Razsvetljavo pogosto izberemo tako, da ustreza namenu prostora. Pred opremljanjem moramo premisliti točno za kaj bomo prostor uporabili in vanj umestiti pravilno vrsto razsvetljave. Priporočljivo je, da uporabimo več virov svetlobe v obliki stenskih in stoječih lučk. V spletni trgovini Hisapohistva.si smo skoraj vsem kompletom dodali LED-ice, zato vam za to ni potrebno skrbeti!
Še prijetnejše vzdušje v prostoru pa lahko ustvarimo s primerno izbiro glasbe, dišečimi palčkami, prižganimi svečami, solno lučko ali kaminom. Te bodo v kombinaciji z udobno sedežno garnituro, naslonjači ali blazinami vabili k sproščanju in počitku!