V sodelovanju z Diners Club Slovenija smo za vse zveste kupce in imetnike Diners club karice pripravili posebno akcijo, veljavno do konca meseca maja 2016 (pri plačilu s kartico Diners Club). Izkoristite do 20 % popusta pri nakupu vrhunskega pohištva. Izbirate lahko med modnimi predsobami, elegantnimi kopalniškimi bloki ali prostornimi omarami, naročeno pohištvo pa vam bomo od skrbno izbranih in zanesljivih proizvajalcev dostavili neposredno do vaših vrat. Kodo popusta vnesite v procesu spletnega nakupa (v košarici) – popust se vam obračuna samodejno.

 

• 20 % popusta na predsobe proizvajalca Meblo, KODA: DINERS20
Predsobi posvečamo veliko manj pozornosti kot ostalim prostorom, saj se v njej ponavadi ne zadržujemo in jo le prečkamo nekajkrat na dan. Kljub temu, da v predsobi ne preživimo veliko časa, pa je to prostor, ki zrcali naš dom in mu je potrebno nameniti veliko več pozornosti! Oblika prostora narekuje izbiro primernega pohištva, pri čemer moramo paziti na zaobljenost robov, detajle in barve elementov, da se mu le-ti dobro prilegajo.
Nekateri predprostori so bolj prehodni in povezujejo več sob, spet drugi so redko uporabljeni in nam služijo le za shrambo naših oblačil in obutve. Glede na namen predsobe je potrebno prostor najbolje izkorisiti, kar dosežemo z optimalno izbiro pohištva. Preoblikujte vaš predprostor tako, da bo odražal vaše domovanje, nudil popolno funkcionalnost, hkrati pa bo moderen in večen! 

>> Preverite ponudbo elegantnih predsob! <<• 15 % popusta na ponudbo kopalniških blokov, KODA: DINERS15

Na trgu obstajajo neskončne kombinacije materialov in dizajnov kopalniškega pohištva, najpomembnejši dejavnik pri izbiri popolne kopalnice pa je prav njena funkcionalnost. Ta je tesno povezana z velikostjo in obliko prostora v katerega je pohištvo umeščeno!
Kopalniško pohištvo ponuja možnost za shrambo in ob enem narekuje ambiet vsake kopalnice. Okusi kupcev se razlikujejo, zato Hišapohištva.si v kategoriji »Kopalniški bloki« ponuja različne modele in barve kvalitetnih kopalnic po izredno ugodnih cenah. Vse so narejene iz kvalitetnih materialov in dodatno zaščitene proti vlagi 

>> Preverite ponudbo ugodnih kopalniških blokov! <<

 • 10 % popusta na vse garderobne omare, KODA: DINERS10
 
Garderobna omara je nepogrešljiv in uporaben kos pohištva, ki ponuja prostor za shrambo vaših oblačil. Različne razporeditve predalov, polic in obešalnikov vam pomagajo, da preprosto organizirate svoja oblačila. Je eden bolj uporabljenih kosov pohištva, zato je pomembno, da izberete funkcionalno omaro, ki se bo zlila z domačim okoljem, hkrati pa vaši spalnici ali garderobni sobi dala poseben pridih.
Izbor garderobnih omar v spletni trgovini Hišapohištva.si je raznolik, zato boste med brskanjem zagotovo našli omaro, ki jo iščete!

>> Preverite ponudbo prostornih garderobnih omar! <<Več o akciji in znižanju cen vrhunskega pohištva si lahko preberete na Diners spletni strani Dinersizbranozavas.si, obiščite pa tudi uradno Diners spletno stran in si priskrbite svojo Diners Club kartico!