Kljub temu, da proizvajalci notranje opreme na tržišču ponujajo raznovrstno pohištvo za različne okuse, se veliko ljudi še vedno odloča za pohištvo izdelano po meri. Zakaj? V nadaljevanju vam predstavljamo 5 razlogov, zakaj izbrati pohištvo po vašem okusu!

  

 • 1. Maksimalen izkoristek prostora

  Največja prednost nakupa pohištva po meri je prav gotovo prilagodljivost željam in potrebam kupca. Za to vrsto pohištva se kupci ponavadi odločajo zaradi specifičnosti prostorov, ki jih želijo opremiti, oziroma specifičnosti dimenzij določenih kosov pohištva. Pohištvo po meri je namreč v celoti prilagodljivo prostoru in tako omogoča visoko funkcionalnost, ter popoln izkoristek. Poleg tega, pa ga lahko kupec uskladi z ostalim že obstoječim pohištvom in celotnim prostorskim ambientom stanovanja.

 

 • 2. Strokovno svetovanje

  Kvalitetna izdelava pohištva po vaših željah je rezultat tesnega sodelovanja naročnika in proizvajalca. Hišapohištva.si se povezuje s preverjenimi slovenskimi mizarji, ki naročniku ob pripravi ponudbe nudijo tudi strokovno svetovanje. Pomagajo pri izbiri materialov, premazov in samega dizajna, ter s tem dodano olajšajo marsikatero odločitev!
    
   
 • 3. Montaža in dostava

  Poleg naštetega podizvajalci Hiše pohištva.si nudijo tudi dostavo in montažo izdelanega pohištva. Hitro in spretno umestijo pohištvo v bivalne prostore in tako zagotovijo najboljšo funkcionalnost vsakega elementa. V primeru dodatnih zahtev/posodobitev ali popravkov, pa le-te hitro izdelajo. Tako se kupec izogne morebitnim reklamacijskim postopkom, saj mu mizar dodatne elemente izdela in dostavi v najkrajšem možnem roku.
    
   
 • 4. Cena

  Ljudje so velikokrat prepričani, da je izdelava pohištva po meri veliko dražja od nakupa že izdelanega pohištva, vendar to v večini primerov ne drži. Ko kupec naroči kos pohištva, temeljito premisli obliko in razporeditev določenega elementa, glede na ponujen bivalni prostor, zato je vsak centimeter dobro izkoriščen in vreden svoje cene. Večina kupcev si želi v pohištvu tudi manjše detajle, ki so pri izdelavi pohištva po meri že sestavni del ponudbe, pri izdelkih v stalni prodaji pa bi predstavljali dodaten strošek.

    
 • 5. Kvaliteta

  Slovenske mizarje spletne trgovine Hišapohištva.si odlikujejo dolgoletne izkušnje pri izdelovanju pohištva po meri. Vsak mesec razveseljujejo nove naročnike in presegajo njihova pričakovanja -  dosedanje projekte si lahko ogledate na naslednji povezavi (klik tukaj) in se prepričate o kvalitetni, ter natančni izdelavi.
   

  Pošljite nam povpraševanje na info@hisapohistva.si, priložite skice in opis, in v najkrajšem možnem času Vam bomo posredovali ponudbo.
   
   
   

 

Vaša Hišapohištva.si - spletna trgovina s pohištvom