Garderobna omara Livorno (siva) - z drsnimi vrati in led osvetlitvijo Poglej

Garderobna omara Livorno (siva)

SM44.2

Novo

Prekrasna omara z drsnimi vrati Livorno sestoji iz kakovostnega hrasta, s frontami v sivi bazalt barvi s posebno dekoracijo lesa. V spalnici vam bo nudila dovolj prostora za vašo garderobo in čevlje. 

 

BREZPLAČNA DOSTAVA!     

DOBAVA:  7 - 28 dni

Več informacij

849,99 €

999,99 €

-150,00 €

+ Seznam želja

Dolžina270 cm
Višina225 cm
Globina60 cm
Barvahrast, siva bazalt
Ostalosistem za mehko/tiho zapiranje, led osvetlitev, 3 dodatne police, drogovi za obešanje, dekoracija front, drsna vrata, kromirani ročaji;

Prekrasna omara z drsnimi vrati Livorno sestoji iz kakovostnega hrasta, s frontami v sivi bazalt barvi s posebno dekoracijo lesa. V spalnici vam bo nudila dovolj prostora za vašo garderobo in čevlje. Je pravi mojster ogranizacije, saj s svojimi drsnimi vrati prihrani prostor pri odpiranju in nudi prostorno notranjost, v kateri lahko organizirate vašo garderobo.

 

Vrata imajo blažilce za tiho/mehko zapiranje, ki poskrbijo za dodaten komfort . Drog za obešanje v notranjosti prav tako poskrbi, da obesite vaše najlepše bluze ali srajce, brez da bi se žmečkale. Poleg osnovnoge ogrodja smo omari dodali še 3 dodatne police! Omaro izpopolnjuje priročna in moderna led osvetlitev.

 
BARVA:
 hrast, siva bazalt
MATERIAL: zaščiten iveral
DIMENZIJE (dolžina/ višina/ globina): 270 cm/ 255 cm/ 60 cm
OSTALO: sistem za mehko/tiho zapiranje, led osvetlitev, 3 dodatne police, drogovi za obešanje, dekoracija front, drsna vrata, kromirani ročaji;

 

 

*Slike so simbolične, dekorativni material ni vključen v ceno, morebitne estetske razlike med sliko in dejanskim artiklom (pohištvom) pa ne vplivajo na specifikacijo samega artikla.
**V ceno je že vključen DDV!

 

 

Path: > > > Garderobna omara Livorno (siva)

23 - Sorodni izdelki