NAČINI PLAČILA

Na voljo imate več načinov varnega spletnega plačevanja naročenega blaga. Načine plačila za različne izdelke boste najlažje in najhitreje preveril tako, da želene izdelke naložite v košarico in skrbno sledite navodilom.

Plačilo izvedete z oddajo naročila, in sicer tako, da v spletni trgovini ustrezno označite način plačila pod sekcijo »Plačilo«.  Po izbiri ustreznega načina plačila s kreditno ali debetno kartico ali predhodnim nakazilom na transkacijski račun podjetja Differentius d.o.o., se odpovedujete morebitni pravici od odstopa ali spremembe naloga za izvedbo plačila z izbranim načinom plačila.

Spletna trgovina Hišapohištva.si omogoča naslednje vrste plačil:

  •          plačilo z nakazilom na račun Differentius d.o.o., po ponudbi / predračunu
  •          s plačilno oziroma kreditno kartico (Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, American Express)

                    

Plačilo s plačilno oziroma kreditno kartico pri plačilu s kreditno kartico se plačilo izvede in avtorizira v realnem času preko varne platforme za kartično plačevanje SecurionPay. V kolikor pri nakupu ne boste navedli pravilnih podatkov s kreditne kartice (ime lastnika kartice, številka kreditne kartice, datum veljavnosti in CV2 koda), se avtorizacija kreditne kartice ne bo izvedla. Naročilo bo v tem primeru neuspešno. Prodajalec bo prek ustreznih ponudnikov plačilnih storitev bremenil dobroimetje kupca neposredno po odpošiljanju elektronske pošte kupcu o potrditvi plačila. Plačnik (podatki o računu kupca) mora biti ista oseba, kot lastnik plačilne ali kreditne kartice.

Plačilo z nakazilom na transakcijski račun - naročene izdelke pa lahko na katerikoli banki, Pošti Slovenije ali bencinskem servisu Petrol plačate tudi z nakazilom na transakcijski račun podjetja Differentius d.o.o. Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega poštnega sporočila ali predračuna potem, ko oddate naročilo. Pri plačilu morate kot namen navesti številko naročila katerega plačujete in tako zagotoviti hitrejšo izvedbo celotnega procesa. Dobavni rok prične teči z dnem, ko prememo sredstva na transakcijski račun podjetja.

 

Podatki za nakazilo:

Differentius d.o.o.
Vodnikova cesta 187
1000 Ljubljana

Koda namena: ADVA
Namen plačila: vpišete številko naročila
BIC koda: BAKOSI2X
IBAN: SI56 1010 0005 3909 782
Referenca: SI 00 in datum plačila

 

Shranite kopijo potrdila o plačilu, ki ga izda spletna banka, banka ali pošta ali banka.

 

Za več informacij nas kontaktirajte na elektronski naslov info@hisapohistva.si in z veseljem vam bomo pomagali!