KAKO OPRAVITI NAKUP?

Nakupni proces je preprost in hiter, poteka v slovenskem jeziku 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Izdelke lahko izbirate in naročate iz seznama izdelkov. Slediti morate šestim hitrim korakom:

 

1. Izbira izdelka/izdelkov - pri naročanju nekaterih izdelkov morate najprej izbrati tudi ustrezno dimenzijo in/ali barvo in šele nato izdelek dodati v košarico tako, da kliknete na povezavo »+V košarico«. Sistem vas bo obvestil, da je bil izdelek uspešno dodan v košarico. Če želite nadaljevati z nakupovanjem, kliknite na povezavo »Nadaljuj z nakupovanjem« in tako se boste vrnili nazaj v spletno trgovino.

Če želite zaključiti nakup, kliknite desno povezavo »Naprej na Blagajno« in sistem vas bo pripeljal v nakupovalno košarico, kjer boste izvedli nakup izdelka.

 

2. Pregled košarice - na ekranu lahko pregledate artikle, ki ste jih predhodno dodali v košarico. Pri vsakem izdelku lahko spreminjte želeno količino (s klikom na simbola »+« ali »-«) ali pa želen izdelek odstranite iz košarice (s klikom na simbol »smetnjak«). Pod izbranimi izdelki je naveden znesek nakupa brez DDV, davek in celoten znesek nakupa. V kolikor imate kupon/kodo za popust, jo lahko vnesete v okence, kjer je navedeno »KUPONI« in kliknete na povezavo »OK«.

Če še niste registrirani ali prijavljeni v spletno trgovino, vas bo sistem pred nadaljevanjem nakupa preusmeril na stran za prijavo/registracijo.

 

3. Naslov za dostavo in plačilni naslov – po uspešni prijavi in registraciji morate vpisati/izbrati naslov za dostavo in plačilni naslov. Slednji se mora ujemati s podatki vaše kartice s katero nameravate plačati. Po uspešnem izboru naslova vas bo sistem preusmeril na stran za izbiro dostave.

 

4. Dostava in pogoji poslovanja – Izberete način dostave. Za nadaljevanje procesa nakupa pa se morate strinjati in sprejemati tudi pogoje poslovanja; to naredite tako, da označite kvadratek pred besedilom »Strinjam se in sprejemam pogoje poslovanja.«. Sledi stran za izbiro plačila.

 

5. Izbira plačila – prikazali se vam bodo načini plačila s katerimi lahko opravite nakup. Na voljo imate tri vrste plačila:
- plačilo z bančnim nakazilom (na elektronski naslov boste prejeli predračun in podatke za izvedbo bančnega nakazila na transakcijski račun podjetja Differentius d.o.o.)

- plačilo s kreditno kartico (Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron, American Express)

Več o plačilih in načinih plačila lahko najdete v spošnih pogojih, v poglavju »4. Splošno o plačilih«.

 

6. Pregled in zaključek naročila - pri zadnjem koraku lahko pregledate podatke o naročenih izdelkih, načinu dostave in plačilu izdelka. Za potrditev naročila kliknete na povezavo »Potrjujem naročilo« in tako končate proces nakupa.

Če je naročilo uspešno posredovano, se vam bo na spletni strani izpisalo besedilo »Vaše naročilo v spletni trgovini Hiša Pohištva je izvedeno«. Poleg tega boste na posredovani elektronski naslov prejeli elektronsko pošto s podrobnostmi naročila in s sporočilom, da je naročilo sprejeto. Slednje pomeni, da naročilo še ni dokončno potrjeno oziroma odposlano!

 

Naročilo je dokončno zabeleženo in poslano v obdelavo šele takrat, ko boste na svoj elektronski naslov prejeli sporočilo o potrditvi plačila!

 

Pri plačilu z nakazilom na transakcijski račun boste na svoj elektronski naslov prejeli predračun in informacije o tem, kako nakazati sredstva na naš transakcijski račun. Naročilo bo odposlano šele takrat, ko bomo prejeli nakazilo v celotni vrednosti nakupa.

 

Preklic naročila

Če želite po potrditvi naročila preklicati naročilo, lahko to storite vse do takrat, ko naročilo še ne bo odposlano proizvajalcu izdelka/ov. To lahko storite tako, da pošljete sporočilo na elektronski naslov info@hisapohistva.si.

 

Obdelava in prevzem naročila

Po zaključku in potrditvi spletnega naročila imate možnost, da natisnete svoj račun, ki ste ga prejeli na elektronski naslov vnešen ob registraciji. Če računa ne morete natisniti, si morate zapisati referenčno številko naročila, saj je to osnova za prevzem naročila.

 

Za več informacij nas kontaktirajte na elektronski naslov info@hisapohistva.si in z veseljem vam bomo pomagali!